TY Zeeuws kamerorkest

Dit orkest ontstond vanuit verwondering. In het begin van de 21e eeuw kende Zeeland een rijke kamermuzikale traditie. Maar had het geen eigen kamerorkest. Hoe kon dat? Orkesten en musici uit andere delen van het land en de wereld werden keer op keer verwelkomd op de Zeeuwse podia. Terwijl de kansen voor uitstekende professionele musici van eigen bodem beperkt bleven in hun eigen regio. Daar heeft de oprichting van TY Zeeuws kamerorkest verandering in gebracht.

Professioneel kamerorkest

TY Zeeuws kamerorkest bestaat sinds 2006. Het is een professioneel kamerorkest met musici uit Zeeland en omstreken. TY Zeeuws kamerorkest is niet meer weg te denken uit de wereld van de kamermuziek. Het orkest bestaat allen uit professioneel geschoolde musici. En staat onder leiding van concertmeester Arjan Kik of een gastdirigent. Per concert wordt de samenstelling van het orkest afgestemd op de gelegenheid, vraag en het muzikale programma.

Meer informatie

Het concert wordt uitgevoerd door een strijkkwintet en 2 blazers (dwarsfluit en klarinet). Totaal doen er 7 professionele musici aan het concert mee.
De ticketprijs is inclusief pauzedrankje.

Wanneer

  • Vrijdag 21 april 2023
  • 20:00 - 22:30

Waar

  • Gemeentehuis, Kerkplein 1
  • 4421 AC Kapelle

Prijs

  • €15,00 (<18 jr. € 12,50) inclusief pauzedrankje
Delen: