Je bedrijf of evenement gratis vermelden

We willen onze gasten, maar ook onze inwoners, inspireren en informeren over de talrijke mogelijkheden in onze gemeente. Heb je een bedrijf* waar je graag toeristen verwelkomt of organiseer je een evenement waar toeristen ook welkom zijn? Dan nodigen wij je uit om je bedrijf of evenement gratis te vermelden op deze website. Hoe vollediger we de site samen maken, hoe waardevoller hij voor ons allemaal wordt. Zo laten we zien wat er allemaal te doen en beleven is in onze gemeente. De website promoten we op verschillende manieren. Ook is het de basis voor verdere communicatie over De Bloesem van Zeeland via social media kanalen.

*Valt je bedrijf onder één van de volgende categorieën, dan kun je een account aanmaken:

  • Overnachten
  • Eten & drinken
  • Cultuur & historie
  • Natuur
  • Actief
  • Winkelen
  • Met kinderen
  • Beauty & Wellness

Registreren van een bedrijf

Tijdens het registreren maak je een account aan. Daarna ontvang je een e-mail om dit account te activeren. Hierna kun je een bedrijfspagina aanmaken. Op deze pagina voer je informatie over je bedrijf in, zoals een tekst en een foto. Lees hoe je dit doet in onze handleiding. Goed om te weten is dat nadat je je gegevens hebt opgeslagen, deze niet meteen online staan. Om te zorgen voor een volledige en kwalitatieve weergave, controleren wij de ingevoerde informatie voordat we deze publiceren.

Registreren van een evenement

Als organisator of bedrijf kun je ook evenementen toevoegen die je organiseert in de gemeente Kapelle. Via registreren maak je een account aan. Daarna ontvang je een e-mail om dit account te activeren. Hierna kun je een agendapagina aanmaken. Op deze pagina voer je informatie over het evenement in, zoals een tekst en een foto. Lees hoe je dit doet in onze handleiding. Bij punt 3 staat hoe je een evenement aanmaakt en aanpast. Goed om te weten is dat nadat je je gegevens hebt opgeslagen, deze niet meteen online staan. Om te zorgen voor een volledige en kwalitatieve weergave, controleren wij de ingevoerde informatie voordat we deze publiceren.

Neem met vragen gerust contact op

Heb je nog vragen over de website of het invoeren van jouw vermelding? Stuur dan een e-mail naar debloesemvanzeeland@kapelle.nl.