Gratis sportief bezig zijn in de buitenlucht op een tijd dat het jou uitkomt? Dat kan met de beweegroutes in Wemeldinge en Kapelle.

QR-FIT beweegroute Wemeldinge

Deze beweegroute ligt voor een deel langs de Oosterschelde. Hierdoor geniet je bij het uitvoeren van verschillende oefeningen van een prachtig uitzicht over het water. De route is ongeveer 4 km lang en bestaat uit 8 paaltjes. De route gaat vanaf de jachthaven boven- en onderlangs de dijk richting het Wemeldingse bos. Je kan bij ieder paaltje starten. Welke oefening je gaat doen, zie je als je de QR-code op het paaltje scant. Na het scannen, kies je je niveau: beginner, gemiddeld of gevorderd. En daarna voer je je oefening uit. Zo simpel is het! Je kan de QR-code op dezelfde paal meerdere keren scannen en dan krijg je steeds verschillende oefeningen om uit te voeren. Kom dus naar Wemeldinge en scan je fit. En als je de QR-FIT app download, verdien je punten, medailles en beloningen.

Verschillende oefeningen

Om de 24 uur veranderen de oefeningen. Hierdoor heb je iedere dag een unieke beweegervaring. Ook kan je kiezen uit 3 niveaus om de oefeningen uit te voeren.

  1. Beginner: Heb je al een tijdje niet gesport? Kies dan voor deze oefeningen.
  2. Gemiddeld: Ben je regelmatig in beweging en toe aan een nieuwe uitdaging? Kies dan voor deze oefeningen.
  3. Gevorderd: Ben je een fanatieke sporter en klaar om er helemaal voor te gaan? Kies dan voor deze oefeningen.
Route informatie bord van de QR-Fit beweegroute in Wemeldinge
Telefoon waarop iemand de QR-code scant van de QR-fit beweegroute in Wemeldinge

Beweegroute Cederbos Kapelle

In Kapelle is een beweegroute met 16 beweegoefeningen. Deze route is vooral voor senioren om kracht en balans te trainen en rek- en strekoefeningen te doen. Denk aan kuiten strekken, boksen, traplopen, slalommen en balanceren. De start van de route is in de Cederlaan. Daag je zelf uit!

Bord met de route erop van de beweegroute in het Cederbos Kapelle
Ouderen doen oefeningen bij de beweegroute Cederbos in Kapelle